Categories

Cava

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters

Cava - De Pro Brut rosé

Prijs 9,99 €

Fraaie frisse mousserende rosé met een pittig aroma van rood fruit en een lichte kruidentoon. Uitstekend als aperitief zowel op een zomers terras als bij recepties.

Cava - De Pro Brut...

Prijs 6,99 €

De Cava de Pro is geproduceerd volgens de Método Tradicional, de beste manier om hoge kwaliteit mousseux te maken. Onderdeel hiervan is dat de wijn twee gistingen ondergaat, waarvan één op de fles. Na de gisting rijpt de cava vervolgens nog negen maanden verder, zodat er fraaie rijpingsaromaâs ontstaan. Deze brut is verfijnd droog van smaak en wordt gemaakt van de gebiedstypische druivensoorten xarello (50%), macabeo (30%) en parellada. Het ideale aperitief, al dan niet met wat hapjes.

CAVA - DE PRÓ BRUT SCHUIM/WIT

Prijs 9,99 €

Druiven: 30% Macabeu, 50% Xarel-Lo, 20% Parellada

ProefnotitiesEen aantrekkelijke bleke strokleur met hints van goud en fijne bubbels, geuren van citrus, peer en amandeltonen begroeten je als je het glas heft. Knapperig en verfrissend met aroma's van peer en citroen, De Pró Brut heeft de karakteristieke zachte bubbels die bekend staan als een "zachte mousse" die kwaliteit aangeeft, en een elegante afdronk.

Lekker bij : Perfect als aperitief, bij zeevruchten en - dankzij de frisheid- zelfs bij iets kruidigere gerechten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)